Skip to content

(E)-Fulfilment

CONTACT ONS
Diensten

All-in fulfilment oplossingen

Bij New-fulfilment, onderdeel van de Newcorp Group, bieden wij verschillende e-commerce diensten aan voor distributie door heel Europa. Of het nu een pakket, pallet of FTL is, wij regelen het voor je. Wij versturen altijd dezelfde dag. Wil je een persoonlijke boodschap of een goodie meesturen? Geen probleem!

Stress over de logistieke prestaties is verleden tijd. Op New-fulfilment kun je vertrouwen. Overal en altijd. Het order-to-cash proces omvat zowel:

  • Voorraadbeheer
  • Warehouse management
  • Pick & Pack services
  • Klantenservice (meertalig)
  • Distributie
  • Retourverwerking
  • Financial fulfilment

 

Zorgen maken om operationele processen is verleden tijd. Wij regelen jouw e-fulfilment proces.

Over New-fulfilment

New-fulfilment is jouw partner voor al jouw (e-)commerce logistiek. Of het nu gaat om hoge volumes en snelheid of dat jij een exclusief product verkoopt dat veel aandacht en handling nodig heeft, wij helpen jou! New-fulfilment is een van de meest betrouwbare logistieke partners die jou kan helpen groeien.

Warehouse picture

We hebben een oplossing voor al jouw uitdagingen

 
Uitbreiden naar Europa?

Wil jij de grens over met jouw producten, maar niet meteen een grote logistieke hub openen om dit te realiseren? Is alleen een logistiek dienstverlener niet voldoende? Zoek jij naar een betrouwbare partij met expertise op het gebied van e-fulfilment die net even dat stapje extra zet op het gebied van klantbeleving? Bij New-fulfilment bieden wij tevens een meertalige communicatie aan. 

 
Start up?

Net gestart met jouw innovatieve product? Ben jij een ondernemer die liever gelijk groot begint of direct internationaal wil gaan? Of ben jij een van de snelgroeiende bedrijven waardoor het direct lastig wordt om controle te houden over alle aspecten van het operationele proces? Wil jij jouw klanten graag een optimale beleving bieden, van order tot aan retourservice? Dan ben je bij Newfulfilment op het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen met de klantcommunicatie en de logistiek.

 
Order-to-cash proces uitbesteden?

Operationele stress is verleden tijd met onze order-to-cash oplossing. Met onze jarenlange ervaring kan jouw organisatie bij ons doorgroeien. Of het nu gaat om fluctuerende volumes, producten met een snelle doorloop, of producten die veel aandacht eisen, wij ondersteunen jouw organisatie tijdens het hele proces. Op die manier kun je vertrouwen op de best mogelijke service naar de klant. 

Wil je meer weten? Of een offerte aanvragen?

Andere diensten