Skip to content

Order-to-cash

CONTACT ONS
Diensten

Van order tot factuur, besteed het uit aan New-fulfilment

Het uitbesteden van het hele fulfilment proces is meer dan ondersteuning. Het is het uitbesteden van een merkbeleving, merkcommunicatie en uitstraling. Het is cruciaal om een partner te vinden die zich identificeert met jouw kernwaarden, jouw communicatiestijl en groeiambities. Alleen dan kun je ook echt groeien als merk en erop vertrouwen dat het geregeld wordt. Wist je dat je niet alleen jouw logistieke proces bij ons uitbesteed, maar ook het financiële proces kunt uitbesteden? Dan regelen wij ook nog eens de afhandeling van de facturen en het verwerken van de retouren. Dit noemen wij het order-to-cash proces. Het hele proces van order tot factuur is onze verantwoordelijkheid. Als jij snel groeit en de volumes aanzienlijk toenemen, betekent dit vaak ook dat het overzicht enigszins verloren kan gaan. Het bijhouden van de orders, documenten, processen en facturering klinkt eenvoudiger dan het daadwerkelijk is of zal zijn. Zeker op het moment dat je ook nog met retouren moet dealen. Wij helpen jou hierbij. Neem direct contact met ons op om jouw uitdagingen te bespreken of als je meer informatie wilt over de mogelijkheden.

Het order-to-cash proces omvat:

  • Voorraadbeheer
  • Warehouse management
  • Pick & Pack services
  • Klantenservice (meertalig)
  • Distributie
  • Retourverwerking
  • Financial fulfilment

 

Vraag jij je weleens af welke logistiek dienstverlener nu echt bij jouw merk past?

Over New-fulfilment

New-fulfilment is jouw partner voor al jouw (e-)commerce logistiek. Of het nu gaat om hoge volumes en snelheid of dat jij een exclusief product verkoopt dat veel aandacht en handling nodig heeft, wij helpen jou! New-fulfilment is een van de meest betrouwbare logistieke partners die jou kan helpen groeien.

Een oplossing voor elke uitdaging.

Wat is order-to-cash bij New-fulfilment?

Order-to-cash gaat verder dan een normale logistieke overeenkomst. Bij onze fulfilment diensten bieden wij de mogelijkheid om niet alleen de order te verwerken, in te pakken en te versturen, maar ook de financiële afhandeling te verzorgen voor jouw B2C of B2B klanten. Op deze manier is volledige uitbesteding ook echt mogelijk. 

Wat kenmerkt New-fulfilment?

Bij New-fulfilment vinden wij persoonlijk contact en realtime informatie belangrijk. Tot in het kleinste detail zorgen wij ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient, dat er wordt meegedacht in het proces en groei gerealiseerd kan worden. Wij sturen zelfs foto’s van de producten die bij ons binnenkomen. 

Op welke productcategorieën ligt de focus?

Door onze jarenlange ervaring met verschillende productcategorieën kun je bijna met alle type producten bij ons terecht. New-fulfilment is, als onderdeel van de Newcorp Group, een van de weinige experts op het gebied van accijnsgoederen en onze eigen locatie is ook direct een bonded warehouse. Ook voor exclusieve alcoholische dranken kun je bij ons terecht. 

Recensies

Wat anderen zeggen over Newcorp

Wil je meer weten? Of een offerte aanvragen?