Skip to content

Retourproces

CONTACT ONS
Diensten

Retourafhandeling bij New-fulfilment

Retourafhandeling is een cruciaal onderdeel van jouw organisatie. Een klant kan ervoor kiezen om niet met jouw merk verder te werken als het retourbeleid en de communicatie niet op orde is. Daarmee heeft dit een direct gevolg voor toekomstige verkopen en klantloyaliteit. Een retour verwerken is een onderdeel van een complex proces dat een bepaalde IT-infrastructuur vereist. Daarnaast kan het zo zijn dat je zelfs mensen moet aannemen om het retourproces te coördineren en uit te voeren. Dit zijn investeringen waarvan het niet altijd duidelijk is of dit zichzelf terugbetaald. Zeker niet als de volumes variëren en jouw merk groeiende is. Waarom investeren in IT en mensen als je kunt investeren in een partner waar je een bestaande IT-infrastructuur ter beschikking hebt en jarenlange ervaring in huis haalt? Bij New-fulfilment zorgen wij voor het gehele proces, ook de retouren, waardoor jij een efficiënte kostenstructuur ervoor terugkrijgt. Het is niet nodig om te investeren in meer mensen en je vervolgens zorgen te maken over fouten in het proces. Met New-fulfilment kun jij achterover zitten op dit gebied!

Het retourproces bestaat uit:

  • Bevestigen van de retour
  • Bevestigen aan de klant, indien gewenst
  • Updaten voorraadinformatie
  • Uitpakken van het product en de reden van retour controleren
  • Rapporteren van de reden van retour
  • Ompakken voor nieuwe verkoop

Wij denken én doen. Altijd. Op New-fulfilment kun je vertrouwen.

Over New-fulfilment

New-fulfilment is jouw partner voor al jouw (e-)commerce logistiek. Of het nu gaat om hoge volumes en snelheid of dat jij een exclusief product verkoopt dat veel aandacht en handling nodig heeft, wij helpen jou! New-fulfilment is een van de meest betrouwbare logistieke partners die jou kan helpen groeien.

warehouse Newcorp Outside

Een oplossing voor al jouw uitdagingen. Ongeacht de complexiteit of omvang. 

 
Uitbreiden naar Europa?

Wil jij de grens over met jouw producten, maar niet meteen een grote logistieke hub openen om dit te realiseren? Is alleen een logistiek dienstverlener niet voldoende? Zoek jij naar een betrouwbare partij met expertise op het gebied van e-fulfilment die net even dat stapje extra zet op het gebied van klantbeleving? Bij New-fulfilment bieden wij tevens een meertalige communicatie aan.

Start up?

Net gestart met jouw innovatieve product? Ben jij een ondernemer die liever gelijk groot begint of direct internationaal wil gaan? Of ben jij een van de snelgroeiende bedrijven waardoor het direct lastig wordt om controle te houden over alle aspecten van het operationele proces? Wil jij jouw klanten graag een optimale beleving bieden, van order tot aan retourservice? Dan ben je bij Newfulfilment op het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen met de klantcommunicatie en de logistiek.

 
Order to cash proces uitbesteden?

Operationele stress is verleden tijd met onze order-to-cash oplossing. Met onze jarenlange ervaring kan jouw organisatie bij ons doorgroeien. Of het nu gaat om fluctuerende volumes, producten met een snelle doorloop, of producten die veel aandacht eisen, wij ondersteunen jouw organisatie tijdens het hele proces. Op die manier kun je vertrouwen op de best mogelijke service naar de klant.

Recensies

Wat anderen zeggen over Newcorp

Wil je meer weten? Of een offerte aanvragen?